Produkcija i saradnici

Teodora

Ana

Rade

Toma

Nenad

Sale

Billy

Produkcijski tim radija Crown Waves se može pohvaliti uspešnoj realizaciji i izradi svih vrsta audio sadržaja. U svakom poslu koji prihvatimo, imamo za cilj jedan jedini zadatak – da kreativna i marketinška rešenja dovedu do pozitivnih reakcija ne samo kod naših klijenata, već i kod svih onih kojima je poruka upućena (tj.ciljnoj grupi kojoj je Vaš proizvod ili brend i namenjen).

Crown Waves tim je mali, ali odabran. Godine iskustva kombinujemo sa mladošću i najnovijim svetskim trendovima, ali ih, prvenstveno, prilagođavamo našem tržištu. Upravo zbog toga, uspostavili smo saradnju sa preko 20 spoljnih saradnika na koje možemo uvek da računamo, a širok spektar glasova je i dokaz sam po sebi.

Takođe, smatramo da je bitno je da Vam napomenemo da smo u mogućnosti drealizujemo i govorne segmente na stranim, službenim (oficijelnim) jezicima,  zavisnosti od potrebe Vaše kampanje, odnosno brenda koji želite da reklamirate.

Crown Waves tim se uvek trudi da naš put bude autentičan, jedinstven, zanimljiv i moderan, a sve zbog toga što želimo da doživimo zajednički uspeh i ostvarimo ono što smo zajedno i zamislili…a to je KVALITETNA REKLAMA ZA VAŠ PROIZVOD ILI BREND!

Upravo zato, u prilici smo da Vam ponudimo neka rešenja:

– Radijski program (snimanje namenskih emisija ili sponzorstvo postojećih;

– Snimanje naracije (u zavisnosti od Vaših potreba);

– Izrada džinglova i reklamnog materijala (u zavisnosti od Vaših potreba);

– Montaža snimljenog materijala (ukoliko želite da Vaša reklama bude profesionalno izrađena, a u formatu koji Vam odgovara za dalje emitovanje);

– Idejna rešenja za ONLINE reklamiranje (online oglašavanje, ili Internet oglašavanje, koristi Internet kao kanal za isporučivanje promotivne marketinške poruke potrošačima.

To uključuje e-mail marketing , marketing na pretraživačima, Social MediaMarketing (FACEBOOK, TWITTER…), mnoge vrste displej oglašavanja (uključujući web baner oglašavanje), i mobilno oglašavanje (izrada aplikacija), a  inovativna rešenja koje imamo za Vas bude maštu, podstiču kreativnost i jasno govore o Vašem proizvodu ili Brendu koji reklamirate.

Ne zaboravite, kad god imate dilemu oko izrade reklamnog materijala, obratite se NAMA!

Mi smo PRODUKCIJSKI tim radija CROWN WAVES, i otvoreni smo za sva Vaša pitanja, predloge i sugestije, jer nam je bitno i Vaše mišljenje, zato budite slobodni da nas kontaktirate!

Neka dobar zvuk bude sa Vama!

Lista naših partnera i klijenata: